Війна

Прикарпаття втратило на війні Владислава Олексина та Мирослава Гербу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Стало відомо про загибель на війні двох прикарпатців – Владислава Олексина з Богородчанщини та Мирослава Герби з Надвірної.

Про це повідомляють органи місцевої вдали, пише Репортер.

Владислав Олексин

Владислав Олексин воював у складі 3 окремої штурмової бригади.

Про загибель бійця повідомила на своїй Facebook-сторінці доцентка кафедри всесвітньої історії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Лілія Щербін.

Владислав Олексин народився 4 жовтня 2003 року. Навчався на четвертому курсі факультету історії, політології та міжнародних відносин Прикарпатського національного університету за освітньою програмою “Історія та археологія”.

Владислав Олексин загинув 3 жовтня 2024 року.

Він мав бути нашим майбутнім. Він захищав наше майбутнє, віддав своє юне життя у війні за Україну. У скорботі вся факультетська родина. Вічна пам’ять герою. Співчуваємо рідним, близьким, друзям, — написала Лілія Щербін.

Мирослав Герба

9 вересня 2024 року загинув солдат з Надвірної Мирослав Герба. Про це повідомив на Facebook-сторінці голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.

Мирослав Герба загинув поблизу села Верхньокамʼянське Бахмутського району Донецької області. Йому було 36 років.

У цей важкий час висловлюю щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, розділяю ваш біль та схиляю голову в глибокій скорботі, — пише Андрійович.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.