Війна

На Прикарпатті помер захисник України Олег Гороховський

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Олег Гороховський із села Верхня Липиця вижив на фронті. Але найважче його завдання виявилося у стінах онкодиспансеру, пишуть у Рогатинській громаді. Туди потрапив після тривалого перебування на передовій. Контузії, численні поранення, переохолодження ніг – спонукали звернутися до лікаря. Пройшов обстеження та почув невтішний діагноз – онко.

Олег Гороховський боровся з хворобою до останнього. Бо мав для кого: після смерті дружини залишилися двоє дочок. Але важка недуга прогресувала та забрала його життя у 49 років.

На Прикарпатті помер захисник України Олег Гороховський

Олег Гороховський народився 3 червня 1975 року в с. Городиська нашої громади. Закінчив Верхньолипицьку школу. Продовжив здобувати освіту в Бурштинському ДСАФ за професією водія. А далі у його житті були служба в армії та зустріч з коханою Любою у 1997-му. З нею створив сім’ю, виховали двох люблячих донечок Мар’яну та Ірину, – пишуть у Рогатинській громаді. – У мирний час земляк працює на Лопушанському кар’єрі та у Верхнолипицькому ліцеї.

Читайте: Водій «Ніка». Петро Опацький вивіз сотні побратимів з Серебрянського лісу

У 2021 році від важкої хвороби померла дружина Люба. Олег Гороховський залишився з доньками сам. А у березні 2022 року сам пішов обороняти свою сім’ю.

Спершу старший солдат Гороховський виконував завдання у Черкаській області, а згодом – у Донецькій та Луганській. Був відзначений багатьма нагородами.

Олег Голоховський боровся, щоб ще хоч трохи побути плечем підтримки для своїх дівчат. Та страшна хвороба не дала шансу, – йдеться у повідомленні на сторінці громади. – Серце воїна перестало битися 27 вересня у палаті онкодиспансеру. Нехай душа померлого Олега Гороховського знайде спочинок у Царстві Небесному.
Вічна пам’ять нашому захиснику!

Прощання з Олегом Гороховським відбудеться у понеділок, 30 вересня.

Читайте: «Тепло крилатої душі». Як працює оздоровчий центр, який створила мати загиблого пілота – Наталія Тарабалка

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.