Політика

За вкрадений асфальт світить кримінал

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську були визначені вулиці, які необхідно відремонтувати (мається на увазі ямковий ремонт) до Великодніх свят. Про це йшлося на нараді у міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Інші вулиці міста (крім прилеглих сіл) комунальники обіцяють відремонтувати до Дня міста. На 15 квітня в місті вже відремонтовано 22 вулиці.

Чи то подарунки обласної асоціації таксистів мера так схвилювали, чи сам до такого додумався, але вирішив Віктор Анушкевичус особисто кон­тролювати, хто наживається на коштах, виділених на ремонт доріг. Тому на нараді попередив всіх: «Якщо хоч одна асфальтна машина поїде кудись на бік, кудись на приватне подвір’я, то ніяких розмов — одразу звільнення по статті».

Для того, щоб машини не їздили «наліво», Ануш­кевичус залучив до співпраці сектор державної служби боротьби з економічною злочинністю івано-франківського міського відділу міліції, який тепер контролюватиме використання бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг. «До нас неодноразово поступають сигнали про зловживання деяких керівників, матеріально відповідальних осіб щодо неефективного використання бюджетних коштів, які були виділені на ремонт доріг. Хочу сказати, що кожен із вас, хто причетний до цих доріг, є службовою особою і несе кримінальну відповідальність», — сказав начальник сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Микола Бітківський. Він пообіцяв, що проти всіх хабарників будуть порушені кримінальні справи.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.