Спорт

Бойова нічия найсильніших

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 8 жовтня, в манежі івано-франківського Коледжу фізвиховання зустрі­чалися два принципові суперники – івано-франківський «Ураган» та львівська «Енергія» – команди, які нині займають дві перші сходинки у футзальній Екстра-лізі. Матч не розчарував уболівальників. У енергетичному дербі глядачі побачили вісім голів, а арбітри показали шість жовтих карток.

«Я вже казав, що в нас тут норма – чотири голи, і ми знову пропустили чотири, – говорив після матчу тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко. – Це якесь пекло».
На четвертій хвилині Євген Валенко вивів господарів уперед, але на 13 хвилині вже лідирувала «Енергія» – 1:2, відзначилися Павленко та Овсянніков. Майже одразу після другого голу львів’ян паритет у матчі відновив Роман Кордоба – 2:2. З таким рахунком команди пішли на перерву.

У другому таймі «Енергія» знову вийшла вперед завдяки влучному пострілу Овсяннікова – 2:3. «Ураган» у середині тайму відігрався (львів’яни не вгледіли за Сержао), а на 36 хвилині Валенко оформив дубль і вивів «Ураган» уперед – 4:3. Вже за хвилину «Енергія» почала грати з п’ятим польовим, і за 16 секунд до кінця матчу таки врятувала гру – дубль оформив Павленко, 4:4.

Команди і далі продовжують лідирувати в чемпіонаті з однаковою кількістю очок (по 10).

Наступний матч підопічні Сергія Гупаленка проведуть на виїзді 15 жовтня з луганським «ЛТК». Вдома «Ураган» зіграє 22 жовтня з харківським «Монолітом».

Екстра-ліга. 5 тур: Локомотив – Єнакієвець 2:2, Ураган – Енергія 4:4, Кардинал-Рівне – Моноліт 6:1.


«Ураган» допоміг футболістам-інвалідам

У перерві матчу з «Енергією» на майданчик Коледжу фізвиховання вийшла команда Івано-Франківського обласного осередку Спортивної федерації глухих. Її гравці є багаторазовими учасниками чемпіонатів Європи та світу з футболу, а минулого сезону вони взяли участь у фіналі чемпіонату України з футзалу.

Президент НФК «Ураган» Олександр Бубен і голова громадської організації «Єдність» екс-ураганівець Роман Ярий вручили спортсменам комплекти ігрової форми та фірмові м’ячі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.