Без категорії

Драма з присмаком містики

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Микола Волков Цей матч по праву можна було назвати битвою за третє місце. Ставки були надвисокими. І «Ураган», і «Єнакієвець» це добре розуміли, тому кожна помилка могла стати фатальною. Але те, що відбулося на полі, інакше як містикою назвати важко.

Вже з першої хвилини «Ураган» ринувся в атаку і це принесло результат. З п’яти метрів по воротах несподівано пробив Цвєлих, чого кіпер гостей Рябцев не очікував — 1: 0! Наступні чотири хвилини «єнакієвці» спробували відквитати гол. Пробивали Замятін та по два рази Хур­сов і Ткачук — Корнєєв був на висоті.

Після цього господарі поля майже весь тайм не підпускали суперника до серйозного момен­ту. Самі ж «ураганівці» вистрілювали за першої кращої нагоди. І удари могли стати успішними, якби не Рябцев, який тягнув все і мов би зачарував свої ворота. Сімка на п’ятій хвилині поцілив у штангу, далі нагоди мали Валенко, Ярий, Цвелих, Пилипів, Паршиков — удари були невлучними, або ж їх парирував кіпер. За рахунку 1:0 команди розійшлись на перерву.

З початку другого тайму «Ураган» пішов вперед з новою силою. Стовідсоткова можливість була у Кулика, якби колишній його одноклубник Ткачук (грає за «Єнакієвець» на правах оренди) не вибив шкіряного з лінії воріт. Пройшло п’ять хвилин, і у гостей вже було п’ять фолів — ситуація драматизувалась.

І саме на десятій хвилині почалося. «Єнакієвець» навалився на ворота «Урагану». Після удару по воротах Корнєєв кинувся на паркет і парирував, але Рудаков зарядив ногою по м’ячу і… по руках нашого капітана! Воротар був трав­мований, а шкіряна куля по-зрадницьки закотилася за лінію. Судді під гул обурених трибун таки зарахували взяття воріт. Корнєєв зі скривленим від болю обличчям залишив поле, в рамку став Іжаковський. Через три хвилини підопічні Шевцова забили вдруге. Після виходу два в один відзначився Лебедь — 1: 2.

Здавалось, «Ураганові» варто тільки спровокувати шостий фол, а далі неодмінно буде гол. Проте підопічні Гупаленка примудрилися не реалізувати два (!) десятиметрові удари. Спочатку на 34-й хвилині у ворота не влучив Валенко. Наступної миті Кулик пробив у штангу, а за три хвилини Рябцев спромігся ногою відбити ще один десятиметровий, на цей раз у виконанні Ярого! Містика. Манеж був у шоці…

До кінця матчу залишалося дві хвилини, і господарі почали грати вп’ятьох. Проте і це не принесло результату. За цей час «ураганівці» спромоглися всього на два удари по воротах — з такою командою як «Єнакієвець» цього явно недостатньо. У підсумку — поразка у надпринциповому матчі, і «Ураган» вже фактично може забути про третє місце у турнірній таблиці. Наступний матч франківці проведуть 1 березня на виїзді з «Локомотивом». Вдома «чор­но-білих» побачимо 6 березня у грі проти столичної «Планети-Міст».

20-й тур. Інші результати: Моноліт — Тайм 1: 4, Енергія — СумДУ 2: 3, ЛТК — Контингент 6: 1, ТВД — Кардинал 5: 0, МФК Рівне — Локомотив 0: 0 (після 5 хв.), «Шахтар» — «Марріон» 5: 2 (після 35 хв.).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.