Соціум

В Яремче відбудеться масштабний форум для атовців (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
27-28 жовтня в місті Яремче відбудеться всеукраїнський форум ветеранів війни.

Про це на прес-конференції у четвер, 12 жовтня, розповідали організатори заходу, пише Репортер.

Всеукраїнський ветеранський форум має стати майданчиком для обміну досвідом реалізації успішних проектів та ініціатив, які створили атовці.

За словами голови івано-франківської міської Асоціації учасників АТО Василя Андріїва, форум розпочнеться з презентацій прикарпатських вояків. Похвалитися, насправді, є чим, адже на Франківщині успішно розвиваються такі проекти, як: “Житло воїнам АТО”, ЖБК “Соціум”, Охоронна фірма “Рубіж” та інші.

“Ми дуже хочемо побачити і почути про ті проекти, які нині працюють в Дніпрі, Києві, Харкові, – говорить Андріїв. – Форум дозволить ветеранам обмінятися цікавими ідеями та досвідом. Нам справді цікаво дізнатися, як реалізовувались ті чи інші проекти в інших містах. Тим більше, мова буде не тільки про ветеранські перспективи. Також будемо говорити про волонтерську допомогу та реабілітацію”.

Як розповів секретар обласної Асоціації учасників та ветеранів АТО Андрій Фармуга до дискусій планують залучити представників влади. Зокрема, очікують, що на форум приїдуть голова та заступники Івано-Франківської ОДА, а також керівник департаменту соцполітики.

“Ми також підготували розважальну програму, – каже Фармуга. – Запросили творчу групу, яка зняла фільм “Позивний Бандерас”. У суботу, 27 жовтня, ми всі разом подивимось цей фільм, а потім трохи поспілкуємось з режисером. А на неділю у нас запланований спільний сніданок та екскурсія по Яремче: подивимось на водоспад, видеремось десь в гору та сходимо на гуцульський ринок”.

Загалом очікується, що на форум приїдуть атовці з 14-ти областей.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.