Спорт

Володимир Ковалюк: “Результат командою потрібно буде досягати в офіційних матчах”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
За тиждень до першого дебютного матчу у Першій лізі, МФК «Прикарпаття» зіграло останній спаринг, пише “Репортер”.

Попередньо планувалось, що суперником команди Володимира Ковалюка буде дебютант Другої ліги ужгородський «Минай». Але закарпатці найближчими днями мають зіграти матч із чернівецькою « Буковиною» у рамках першого етапу розіграшу Кубку України. Тому суперником іванофранківців стали земляки із «Прикарпаття» (U-19), які виступатимуть в чемпіонаті України серед команд (U-19) у Першій лізі.

Матч завершився із рахунком 6:1 на користь підопічних Володимира Ковалюка. В складі МФК «Прикарпаття»
відзначились – Хубобяк, Цюцюра, Комар, Конкольняк, Лаврук та Борисевич. Єдиний м’яч у складі
«Прикарпаття» (U-19) забив Качанівський. По завершенню останнього контрольно-тренувального матчу, «Репортер» поспілкувався із головним тренером МФК «Прикарпаття» Володимиром Ковалюком.

Перш за все, відзначу, що все, що планувалось тренерським складом команди, вдалось виконати у рамках підготовки до нового сезону, дебюту у Першій лізі. На жаль, під час зборів у Яремче, деякі корективи внесла погода. Внаслідок чого прийшлось вносити зміни.

В деяких матчах під час підготовки команда не досягала позитивного результату. В чому причина?

Ми не ставили завдань за будь-якої ціни у тих тренувальних матчах здобути перемогу. Насамперед, у тих матчах стояло питання перевірити наявних у нас футболістів та напрацювати певні ігрові схеми. Вважаю, що це був правильний крок Ми зіграли достатньо матчів, зробили певні висновки. Результат командою потрібно буде досягати в офіційних матчах.

Можу сказати, що всі футболісти до першого матчу у Першій лізі підходять в оптимальній формі. Загалом вдалось уникнути травмованих, напередодні старту. Сподіваюсь, що капітан команди Володимир Боришкевич, у якого наразі мікротравма, через тиждень буде готовий до матчу.

Користуючись нагодою, запрошую усіх вболівальників у п’ятницю, 20 липня о 18:00 на МЦС «Рух» на перший домашній матч МФК «Прикарпаття» із «Балканами». Вірю, що команда зробить все від неї можливе щоб порадувати своїх прихильників добротним футболом та позитивним результатом у матчі.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.