Спорт

У Франківську розпочався набір команд на чемпіонат з футзалу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Івано-Франківська міська федерація футболу в листопаді планує розпочати чемпіонат міста по міні-футболу. Команди, які мають бажання позмагатися за звання кращої в Івано-Франківську, можуть подати заявку вже зараз, пише sport.if.ua.

mja4

Зголоситися на участь у турнірі можна відправивши лист на адресу електронної пошти організаторів змагань – [email protected] У листі потрібно вказати назву команди та контактну особу.

Враховуючи надзвичайно складну економічну ситуацію в Україні, організатори змагань вирішили не збільшувати вступний внесок для участі в чемпіонаті та залишити його на рівні минулого сезону (4500 грн. за умови проведення 18 матчів для команди та однієї гри міського кубка). Нагадаємо, що в сезоні 2013/14 в турнірі взяло участь 30 команд.

Окрім чемпіонату міста організатори також планують провести кубок Івано-Франківська та традиційний турнір, присвячений річниці від дня народження Степана Бандери.

Також розглядають варіант щодо зміни схеми проведення змагань. Щоб зробити турнір цікавішим, організатори розмірковують над відокремленням Золотої ліги. Цей дивізіон, за умови наявності в ньому хоча б восьми охочих команд, зіграв би в два кола без відбіркового етапу. Матчі складалися б із двох таймів по 10 хвилин чистого часу. Заявковий внесок для цього дивізіону зріс би на 300-500 грн для покриття витрат на оренду залу.

У такому разі, решта учасників ліги сформували би Срібну та Бронзову лігу за результатами традиційного попереднього відбіркового етапу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.