Спорт Фото

Син футболіста «Прикарпаття» потребує лікування, – на турнірі у Франківську проведуть благодійний аукціон

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
На  понеділок, 30 квітня, у Франківську запланований ветеранський турнір пам’яті Віктора Клим’юка. Його об’єднають із благодійним аукціоном для підтримки в лікуванні сина футболіста «Прикарпаття».

На полі зі штучним покриттям поблизу «Руху» пройде ветеранський турнір пам’яті колишнього гравця команди «Спартак»/«Прикарпаття» і тренера – Віктора Клим’юка.

Цього року в турнірі візьмуть участь чотири ветеранські команди. Це представники ФК «Прикарпаття», ФК «Сільмаш» з Коломиї та дві команди «Друзі Віктора Клим’юка» з Івано-Франківська й Києва.

Минулого року у Франківську пройшов перший турнір пам’яті Віктора Клим’юка, в якому взяли участь шість команд ветеранів. Перемогли «Друзі Віктора Клим’юка» з Києва.

Матчі турніру почнуться о 10:00. Урочисте відкриття запланували на 12:00.

Під час турніру організатори проведуть благодійний аукціон. На ньому виставлять футболки команд та індивідуальні футболки гравців з їхніми автографами. Мабуть найдорожчими лотами будуть футболка команди «Динамо» Київ з автографами гравців сезону 2017/2018 рр. та футболка команди МФК «Прикарпаття», з автографами гравців, що у поточному сезоні достроково здобули право грати у першій лізі футбольного сезону 2018/2019 рр.

Всі зібрані кошти від проведення благодійного аукціону підуть на лікування сина захисника «Прикарпаття» Романа Бочкура. Маленький Максим зараз проходить курс лікування від онкозахворювання в Києві.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.