Спорт

Франківський клуб «Говерла» вдруге переміг в Маріуполі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У другому матчі 17 туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги, які ведуть боротьбу за 1-8 місця, івано-франківська «Говерла» перемогла БК «Маріуполь» -72:67.

Якщо у матчі попереднього дня підопічні Павла Піскарьова легко та невимушено здолали суперника на його майданчику з перевагою в 13 очок, то сьогодні перемогу здобули із незначною перевагою.

Програвши першу чверть 14:16, дві наступні залишилися за іванофранківцями – 24:13 та 20:17. Саме така перевага у двох чвертях, дозволила «ведмедям» отримати перемогу у другому матчі в Маріуполі, незважаючи на відчайдушній спурт господарів майданчика в заключній чверті, яку вони виграли з перевагою в сім очок.

Найрезультативнішим у складі БК «Говерла» був Станіслав Серпілін, який  приніс своїй команді 28 очок, 12 з яких після влучань із триочкової зони.

Чергова перемога дозволила БК «Говерла» зберегти позицію лідера у турнірній таблиці. У «ведмедів» – 42 очки. По 39 очків у КДПУ із Кривого Рогу та БК «Хімік-2», які відповідно посідають 2 та 3 сходинку в турнірній таблиці.

Два наступні матчі іванофранківці проведуть 28 та 29 квітня. В манежі КФВ іванофранківці будуть приймати КДПУ.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.