Спорт

Франківські регбісти перемагають на другому етапі чемпіонату України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 7 вересня, на львівському стадіоні «Юність» регбісти «Роланда» з Івано-Франківська провели стартову зустріч на другому етапі чемпіонату України вищої ліги проти місцевої команди «Батяри».

rola

У восьми попередніх зустрічах цих команд «Батяри» здобули лише одну перемогу, сім виграшів на рахунку франківських регбістів. Враховуючи цю статистику, фаворитом гри, без сумніву, вважалась команда «Роланд».

Незважаючи на це, вже на перших хвилинах звітної гри господарі відкрили рахунок із штрафного і повели у рахунку 3:0. Такий початок зовсім не засмутив гостей з Прикарпаття, які за лічені хвилини вже були попереду з рахунком 7:3 – капітан команди Віталій Кузнєцов здійснив «спробу» у «заліковому» полі суперників, а Степан Боніковський не схибив при пробитті «реалізації». Власне ці регбісти у подальшому були «в ударі»: перший з яких ще двічі успішно завершував атаки, а другий влучав по воротах. На двох ці гравці принесли команді 28 очок.

Крім них «спробами» по одному разу відзначились також Олександр Лучко, Володимир Хлібкевич, Роман Батіг, Іван Рекечук, Назар Карач, Богдан Семець, Андрій Мандрик і Руслан Гайтаранов.

Львів’яни спромоглися лише на одну результативну атаку, загальний рахунок – 8:68.

Здобувши цю перемогу, «Роланд» очолив турнірну таблицю у групі А. Інші наші суперники по групі зустрічались в Ужгороді. Місцева команда УжНУ поступилась гостям команді РК»Рівне» -ДЮСШ-4 з рахунком 12:41.

У наступному турі 14 вересня «Роланд» прийматиме на своєму полі регбістів із Закарпаття.

У групі Б, де змагатимуться одеські команди «Академія» і «Політехнік», київський «Авіатор» і харківська команда Тех-А-С , ігри розпочнуться 14 вересня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.