Відео Спорт

Франківське “Прикарпаття” вдома розгромило “Дніпро-1” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 11 травня, в рамках 28 туру Першої ліги івано-франківське “Прикарпаття” на своєму полі приймало СК “Дніпро-1”.

Зі стартових хвилин господарі поля намагалися взяти м’яч під свій контроль і виходити у швидкі атаки, інформує “Галка”.

Фото: Руслан Руско

Вже на 5-й хвилині прикарпатці заробили перспективний штрафний поблизу воріт суперників, а ще через кілька миттєвостей відзначилися небезпечним ударом.

Намагання “Прикарпаття” дійти до воріт дніпрян все ж дало свої плоди – на 11-й хвилині після прострілу з правого флангу у своїй карній рукою зіграв гравець суперників. Арбітр вказав “на точку”, а 11-метровий удар впевнено реалізував Ярослав Конкольняк.

Після забитого м’яча франківці не збавили обертів і продовжували гостро атакувати.

У другій половині тайму суперники активізувалися, хотіли відновити рівновагу, але в рамці воріт “Прикарпаття” надійно стояв Остап Вульчин. Кілька разів небезпечно пробивали і прикарпатці. Проте до перерви рахунок не змінився.

На старті другого тайму франківці подвоїли перевагу: після передачі з флангу від Ярослава Конкольняка без шансів для воротаря пробив Богдан Оринчак.

На 57-й хвилині дніпряни залишилися в меншості – суддя показав другу жовту картку гравцю суперників за грубий фол у центрі поля.

На 68-ій хвилині матчу прикарпатці вдало реалізували ще один ігровий момент: після подачі зі штрафного у воротах суперників “розписався” Роман Барчук. А ще через кілька хвилин Роман Дитко зробив рахунок – 4:0.

За 10 хвилин до кінця матчу другу жовту картку отримав і гравець “Прикарпаття”, а тому склади обох команд урівнялися. Проте суперники так і не змогли забити бодай гол престижу, і фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу господарів – 4:0.

Повне відео матчу

До слова, незалежно від результату цього матчу СК “Дніпро-1” достроково став чемпіоном Першої ліги, адже його найближчий переслідувач у “турнірці” – харківський “Металіст” – втратив очки у грі з “Інгульцем”, а разом з ними і теоретичні шанси наздогнати дніпрян.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.