Спорт

Франківськ прийме чемпіонат зі спортивної ходьби – приїдуть спортсмени 12 країн

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Змагання відбудуться 13-14 березня за участю більше 200 спортсменів із 12 країн.

Масштабне свято спорту проходитиме в центральній частині міста, а тренуватися атлети будуть в районі міського озера, пише Репортер з посиланням на пресслужбу ОДА.

«Чемпіонат є одним з найзначиміших в Україні і такому масштабному заходу має бути присвячена значна увага з боку органів влади. Тому наше завдання в максимально стислі терміни забезпечити організаційне наповнення фінальної частини цих міжнародних змагань з метою їх проведення на найвищому рівні»,- сказав Віталій Федорів, т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

Посадовець доручив відповідним структурним підрозділам ОДА спільно з департаментом спорту виконавчого комітету міської ради, головними управліннями Національної поліції та ДСНС в області, медиками та волонтерами забезпечити належний громадський порядок, безпеку учасників і глядачів під час проведення змагань.

Для забезпечення належної організації чемпіонату прийняті розпорядження  голови облдержадміністрації та міського голови Івано-Франківська, проведено наради та задіяно фахівців Федерації  легкої атлетики України. 

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.