Культура Фото

Франківська “Пенсія” запалила польський Вроцлав (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Унікальний для України пост-панковий гурт і відома франківська віджей-група Cube у суботу, 2 червня виступають на фестивалі Twórczej Współpracy у Вроцлаві (Польща).

“Пенсія” поїхала на фест у складі 15 франківців та одного львів’янина – Василь Іванишин підсилює звучання гурту своїм тромбоном, пише “Репортер”.

Усі деталі про гурт – тут: “Унікальна музична група без жодного постійного учасника (ФОТО, ВІДЕО)

Festiwalu Twórczej Współpracy (Фестиваль Творчої Співпраці) – унікальна інноваційна платформа для створення та представлення спільних мультикультурних проектів митців України та Польщі.

У п’ятницю, 1 червня, на фестивалі виступали VJ group Cube. “Пенсія” – у складі 15 франківців та одного львів’янина – шаленіла у Вроцлаві наступного дня.

Відео VJ group Cube

За минулий рік “Пенсія” провела зо два десятки концертів із географією від Варшави до Дніпра. Гурт кличуть на неформальні вуличні фестивалі та респектабельні бенкети.

Дивіться відео з минулих виступів

“Це міжнародний проект, – пояснює засновник і керівник “Пенсії” франківський художник Ярема Стецик. – Немає жодної проблеми перевезти його куди завгодно. Ми можемо їхати хоч в Австралію, хоч в Антарктиду пінгвінів лякати. Тобто ми цілком транспортабельні. Колись у Катманду пробували співати ці пісні з непальськими монахами, і вони одразу вловили тему”.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.