Культура Фото

Бієнале «Природа» запрошує усіх фотографів взяти участь у конкурсі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Фотоконкурс «Природа» започаткований 1995 року в Івано-Франківську. Йому передувала колективна «екологічна» виставка фотографів Молдови та України, яка була за рік до того. У 1996 конкурс відбувся вдруге, а надалі перейшов у режим бієнале, тобто раз на два роки.

Щоразу виставки приурочені до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, пише Репортер.

Прикарпатська фотоспільнота проводить бієнале, аби продовжити й розвинути найкращі традиції української фотографії в таких напрямках, як пейзаж, ландшафти, урбаністичне середовище, аерофотозйомка, флора й фауна. Також важливим є питання екології, охорони й захисту навколишнього середовища, – каже Вікторія Кузьменко, одна з кураторів конкурсу.

Основними незмінними організаторами й генераторами проекту є Івано-Франківська обласна організація Національної спілки фотохудожників України і Народний фотоклуб «Колумб» (Тисмениця).

Цього року організатори запровадили три нові номінації: «Слід людини», «Пейзаж, флора і фауна» та «Аерофотозйомка». Переможців оберуть окремо в кожній номінації. Також продовжується прийом робіт від молодих учасників – віком до 15 і 20 років. Для цієї категорії участь безкоштовна.

Переможці конкурсу отримають медалі та дипломи, а також цінні призи й подарунки від спонсорів бієнале.

Крім того, починаючи з 1998 року, в рамках конкурсу практикують фотопленери. Після відкриття виставки запланований триденний пленер у Карпатах.

Роботи приймають до 23:59 25 квітня. Умови й реєстрація – на сайті конкурсу.

Сторінка бієнале у Facebook

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.