Гроші

Українці збирають гроші постраждалим від вибуху у Миколаєві

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Для постраждалих від вибуху у багатоповерхівці у Миколаєві місцеві жителі зібрали 37 тисяч гривень.

Як повідомили у відділі інформаційного забезпечення Миколаївського міськвиконкому, на рахунок обласного благодійного фонду жителі міста перерахували 37,165 тис., інформує «УНІАН».

Крім цього, з резервного фонду міського бюджету для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації передбачено 300 тис. грн. Надалі планується виділити ще 500 тис. грн.

У міському територіальному центрі соціального обслуговування (вул. Морехідна, 9) з 14 травня працює пункт прийому добродійної допомоги.

Станом на понеділок, 19 травня, 397 жителів міста зголосилося допомогти. Всього зібрано майже 9 тис. одиниць одягу, постільної білизни, засобів особистої гігієни, домашнього приладдя. Добродійну допомогу вже одержали 72 сім’ї.

Також міський територіальний центр збирає інформацію про можливість надання допомоги постраждалим у вигляді великогабаритних предметів, меблів, побутової техніки.

Зазначається, що станом на 19 травня до міського штабу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації звернулося 187 людей. Усі вони розміщені в готелі «Турист-Миколаїв», де забезпечені триразовим харчуванням.

Наразі у будинку в мікрорайоні «Намив» Заводського району тривають роботи з урятування майна.

Як повідомляв ZAXID.NET, у Миколаєві 12 травня у 9-поверховому житловому будинку в мікрорайоні «Намив» Заводського району стався вибух, внаслідок якого загинули сім людей. Було евакуйовано 73 жителів будинку.

Нагадаємо, згідно з попередньою інформацією газопостачальної компанії «Миколаївгаз», причиною вибуху є самовільне і несанкціоноване втручання споживача у систему газопостачання.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.