Спорт Фото

Зимовий чемпіонат зі спортивної ходьби у Івано-Франківську визначив переможців (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську пройшов зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. У змаганнях взяли участь окремі області та міста України, фізкультурно-спортивні товариства, дитячо-юнацькі школи та школи олімпійського резерву, – повідомляють ВІКНА.

jNMejuCvfK0-1024x681

Скороходи визначили найсильніших в особистому та командному заліках. Змагання відбулися на ділянці вул. Незалежності від повороту на вул. Мельника і до кінотеатру «Космос».

Упродовж двох днів понад 160 учасників з 14 областей України мали нагоду позмагатись на сертифікованій трасі та здобути путівку на командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби у Римі, а також спробувати виконати норматив для участі в Літніх Олімпійських іграх 2016 року, котрі пройдуть у Ріо-де-Жанейро.

За результатами змагань у категорії чоловіки на дистанції 35 км не мав собі рівних Ігор Главан з Київщини, котрий був швидшим за Івана Бандзерука із Волинської області та Сергія Будзи із Київщини. У категорії чоловіки-молодь беззаперечну перемогу здобув Мар’ян Закальницький із Київщини. А другим на цій дистанції був Назарій Степанюк із Житомирської області.

Завершували змагання жінки та жінки-молодь на дистанції 20 км. Серед жінок перемогу здобула спортсменка із Волині Надія Боровська, а найкращою з франківців була Христина Юдкіна, котра показала 6-й час. Представниця Волинської області Валентина Мирончук була 1-ю у категорії жінки-молодь.

ESxGn01wyjc -x9jay0f5EU 94aeYW52790

 

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.