Відео Спорт

Жіноча збірна України з біатлону завоювала золото в естафеті у Рупольдингу (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Збірна України з біатлону тріумфувала у жіночій естафеті під час п’ятого етапу Кубка світу у німецькому Рупольдингу. У драматичній гонці українки зуміли втримати першість і стати переможцями, повідомляє Захід. Нет.

Перші два етапи українські біатлоністки у складі Ірини Варвинець та Юлії Джими пройшли на відмінно, зумівши вибороти півхвилини відставання від найближчих переслідувачок.

Однак на третьому етапі Валентина Семеренко не зуміла закрити одну мішень під час стрільби лежачи і вирушила на штрафне коло, що дало змогу суперницям наздогнати збірну України.

Четвертий етап, де брали участь найсильніші біатлоністки загального заліку, став найбільш драматичним у гонці. За золоту медаль в естафеті боролися капітан збірної України Олена Підгрушна та лідер німецької збірної Лаура Дальмаєр.

На фініші сильнішою виявилася українська біатлоністка, яка холоднокровно розрахувала свої сили і привезла збірній України перше золото в сезоні. Нагадаємо, Підгрушна дружина заступника мера Франківська Олексія Кайди.

Срібло гонки завоювали німецькі біатлоністки, а третіми до фінішу прибули італійки.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.