Спорт

Україна чи Ісландія – букмекери зробили свої прогнози на гру

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Рейк’явіку 5 вересня національна збірна України проведе один із ключових матчів у відбірковому турнірі до чемпіонату світу – з Ісландією.

Після перемоги з рахунком 2:0 у харківському матчі над турками підопічні Андрія Шевченка піднялися на другу сходинку у турнірній таблиці групи І.

У збірній сьогодні немає травмованих чи дискваліфікованих гравців. Натомість є такі, що грають уже восьму гру поспіль. По 630 хвилин на полі провели: Андрій Ярмоленко, Богдан Бутко, Тарас Степаненко та Андрій Пятов.

Ярмоленко, який наразі є кращим бомбардиром групи І, має 5 забитих м’ячів, проте загалом на його рахунку цілих 30 голів. Нагадаємо, що кращим бомбардиром в історії нашої збірної є її сьогоднішній тренер – Андрій Шевчено, який відзначився 48 забитими м’ячами.

Також слід відзначити, що воротар Андрій Пятов у матчі у Харкові зіграв свою 75 гру за збірну та у 36 із них не пропустив жодного м’яча.

Футболісти Ісландії всі три попередні поєдинки завершили перемогами – над Туреччиною, Фінляндією та Хорватією. В матчі з Україною вони теж сподіваються на перемогу, оскільки тільки так зможуть продовжити боротьбу за участь у мундіалі.

До сьогодні ісландці тричі грали з нашою збірною та жодного разу не перемагали: одна поразка, дві нічиї.

Щодо ставок букмекерів на цю гру, то відома англійська контора William Hill розцінює шанси обох команд на перемогу як рівні з коефіцієнтом 1,70. На нічийний результат англійці дають коефіцієнт 2,10.

Суддівство матчу забезпечить бригада арбітрів із Шотландії, на чолі із Вільямом Колламом. Гра відбудеться на стадіоні «Лейгардальсведлюр».

Слід відзначити, що не тільки матч у Рейк’явіку цікавить українських вболівальників. Гра в Ексшехирі, де збірна Туреччини прийматиме хорватів, теж важлива, адже Хорватія зараз лідирує у групі.

Матч Ісландія-Україна можна буде переглянути на каналі Україна, а матч Туреччина- Хорватія – на каналі Футбол 2. Початок обох матчів о 21:45.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.