Спорт

Збірна України 14 листопада спробує зламати «злу» традицію в матчах плей-офф

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Чи стане «Арена-Львів» фартовою для національної збірної команди України з футболу? Про це дізнаємось, завтра, в суботу, 14 листопада, ближче до 21 години. Саме тоді суддя зі Швеції Йонас Ерікссон дасть фінальний свисток першого матчу плей-офф між збірними командами України та Словенії. Вони у стикових матчах  виборюють єдину  путівку на Євро-2016.

arena_lviv_tuman

Арена-Львів

Про «фартовість» львівського стадіону «Арена-Львів», для головної команди нашої країни можна говорити багато. Насамперед, звернемо увагу на статистичні дані  виступів національної збірної на «Арені-Львів».

Отож, 13   зіграних матчів, в яких в 11 «синьо-жовта» команда перегравала свого опонента, та 2 нічиї (при цьому підкреслимо, що  нічиї були зафіксовані у товариських матчах із командою Чехії та Латвії).

Заслуговує також на увагу той факт, що у поточному відбірковому циклі до ЄВРО-2016, підопічні Миколи Фоменка провели три матчі на «Арені-Львів»,  в яких святкували три перемоги –  Македонія -1:0, Люксембург– 3:0 та Білорусії -3:1.

Багаточисельна армія вболівальників нашої збірної команди не тільки сподівається, але вірить, що саме «Арена-Львів» у місті Лева, допоможе позбутися злого «фатуму», який переслідує синьо-жовту» команду у матчах плей-офф як до чемпіонату світу, так і Європи (чотири плей-оффи до чемпіонату Світу, один раз – до Чемпіонату Європи).

Ще один козир на користь команди Миколи Фоменка те, що національна збірна команда України ще жодного разу не грала матчі плей-офф у Львові. Попередні чотири матчі відбулися у Києві та один в Донецьку.  Місто Лева буде третім за ліком містом України, де відбудеться матч плей-офф за участі національної збірної команди України. Як говорять, Бог любить трійцю.

Ті, хто не зміг придбати  бажаний квиток на матч раунду плей-офф Євро-2016 між Україною та Словенією, можуть переглянути його по телебаченні. Пряму трансляцію вестимуть телеканали «Україна» та «Футбол 1» о 18:45.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.