Спорт

За крок до вершини

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Львові завершився Фінал чотирьох Кубка Суперліги. Володарем трофею став запорізький «Ферро-ЗНТУ», який у фіналі переміг івано-франківську «Говерлу».


Цього року до Фіналу чотирьох, крім «ведмедів» пройшли господарі майданчика «Політехніка-Галичина», «Ферро-ЗНТУ» та «Миколаїв». У суботу, 26 січня, відбулися два півфінальні матчі. У першому з них запорізька команда здолала миколаївців 80:70.

Другий півфінал подарував вболівальникам принципове протистояння Львова та Івано-Франківська. «Говерла» не залишила «Політехніці» жодних шансів — розгром 88:61. Найрезультативнішим гравцем матчу став захисник франківців Кінделл Дайкс, на рахунку якого 18 очок і п’ять передач. По 13 очок здобули Райан Пірсон і Ярослав Лемик, який, крім того, зібрав п’ять відскоків. Тревіс Пітерсон відзначився 11 очками та шістьма підбираннями.

Отже, наступного дня «Говерла» грала з «Ферро-ЗНТУ». Підопічні Євгена Мурзіна поступилися 87:69. Запоріжці реалізували 13 триочкових кидків, на велику перерву пішли за переваги 47:41, а після третьої чверті вже лідирували з відривом у 15 очок.

Найкращим у складі «Говерли» став Райан Пірсон. Американець відзначився дабл-даблом (20 очок та 14 підбирань).

Фінал Кубка Суперліги став найвищим досягненням «Говерли» у цьому турнірі. У двох попередніх сезонах «ведмеді» зупинялися на стадії чвертьфіналу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.