Спорт

За крок до фіналу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Триває футзальне протистояння, яке об’єднало найкращі шкільні команди Івано-Франківська.

Від суботи до суботи вони йшли до перемоги. У безкомпромісній боротьбі 16 березня визначилися півфіналісти змагань: команди шкіл № 1, 18, 19 та 22.

Шлях до півфіналу був тяжким і драматичним. Досить неочікувано сходили з дистанції лідери змагань. Так, до чвертьфіналу турніру не змогла потрапити команда ЗШ № 13, в рядах якої був один із кращих бомбардирів турніру — Василь Голендир. Минулорічні срібні призери Кубка Олександра Бубена — СШ № 5, гравці якої вирізнялися від інших команд технічністю та злагодженістю гри, не змогли вистояти проти успішної тактики голкіпера ЗШ № 22. Богдан Гондзюк прямо зі своїх воріт забивав у ворота опонента. Фактично долю команд вирішив двобій голкіперів.

Та найбільшою сенсацією стала поразка ЗШ № 19 під час перших ігор чвертьфіналу. Минулорічні переможці турніру з футзалу ледь не вибули з боротьби. Під час других ігор чвертьфіналу їм таки вдалося звести рахунок до нічиєї, тому залишалося сподіватись на успіх у післяматчевих пенальті. Несподівано захищати ворота ЗШ № 19 довірили найкращому бомбардиру турніру — Михайлу Хромею. Нападник творив дива і в рамці воріт. У підсумку команда отримала шанс продов­жити боротьбу за нагороди.

Цікаво, хто ж проявить найбільшу майстерність і волю? Переможця очікує головний трофей — 80 000 грн., а також спеціальні призи від туркомплексу «Буковель».

Півфінальні ігри починаються 6 квітня. Уже традиційно вони пройдуть у ФОК медуніверситету на вул. Целевича, 34.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.