Спорт

Ювілей Степана Рибака у Франківську відзначили міні-футбольним турніром

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі Івано-Франківська пройшов міні-футбольний турнір з нагоди 70-літнього ювілею видатного прикарпатського тренера та футболіста Степана Рибака, пише Sport.if.ua.

Дружній турнір, організований 13 січня вихованцями Степана Йосиповича за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради, зібрав чотирьох учасників – команду друзів видатного наставника з Отинії, збірну міської ради, а також дві команди вихованців заслуженого тренера України.

Згідно з жеребом, у півфінальних матчах міська рада здолала команду з Отинії (2:1), тоді як у матчі двох дружин вихованців сильнішими були “білі” – 4:1. У грі за третє місце команда вихованців (“зелені”) обіграли отинійську дружину і вибороли почесну третю сходинку. Фінальний матч видався напруженим і цікавим для вболівальників, а підсумкову перемогу завдяки хет-трику Юрія Шулятицького святкувала команда вихованців – 4:3.

Сьогодні у рамках турніру у складах різних команд на паркет муніципального ФОЦ виходили знані на Прикарпатті і поза його межами майстри шкіряного м’яча. Це і наставники МФК “Прикарпаття” Володимир Ковалюк та Ігор Гогіль, віце-президент ДЮФК “Ніка” Юрій Шулятицький та багато інших, а фінальний поєдинок дружнього турніру обслуговував екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар.

Окрім того, привітати ювіляра з нагоди 70-річного ювілею завітали міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, директор СДЮСШОР “Прикарпаття” Йосип Бербець та інші. Сам турнір пройшов у дружній футбольній атмосфері і за словами організаторів, отримає статус традиційного.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.