Спорт Фото

Юні футболісти «Прикарпаття» втримали місце у вищій лізі ДЮФЛ України на наступний сезон (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 

В суботу на неділю відбулись матчі передостаннього туру чемпіонату Дитячо-юнацької  футбольної ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР «Прикарпаття» зберігає  місце  у вищій лізі   ДЮФЛ України на  наступний сезон.

Вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття» зустрілися із командою ДЮФШ «Мункач» із Мукачева, яка як і іванофранківці веде боротьбу за збереження прописки в еліті дитячо-юнацького футболу на наступний сезон. Обидві команди, в комплексному заліку наразі посідають 8 та 9 місця серед 10 команд четвертої групи.

В суботу, на полі суперника у Мукачевому команди СДЮСШОР U-16  та U-14 поступились закарпатцям, відповідно  0:2 та 0:6. При цьому слід відзначити, що команда U-14  вкрай невдало розпочала поєдинок, пропустивши шість м’ячів у свої ворота в перші 20 хвилин зустрічі.

В неділю, на МЦС «Рух» юні вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття» взяли впевнений реванш у суперника за невдачі у суботніх матчах. Спочатку команда  Валентина Москвіна U-17 перемогла мукачівців з рахунком -3:1, а в іншому матчі вихованці Петра Русака здобули вкрай важливу перемогу з рахунком -4:1. Ця перемога, а з нею і здобуті залікові очки, дозволили СДЮСШОР «Прикарпаття» за тур до завершення поточного чемпіонату ДЮФЛ України гарантувати собі участь в ньому серед команд вищої ліги на наступний сезон.

Інший представник Івано-Франківська  –  ДЮФК «Ніка-05»,  свої матчі із ФК «Львів» провів вкрай невдало. Команди  U-17, U-15 та U-14 зазнали поразок від львів’ян. Матч між командами 2001 року, який відбувався в Ямниці, не завершився, оскільки тренери ФК «Львів», звели команду з поля, визначивши дії арбітрів матчу упередженими та некваліфікованими, після того, як у ворота ФК «Львів», із явним порушенням правил було забито другий м’яч.

Контрольно-дисциплінарний комітет  на своєму засіданні має розглянути інцидент в матчі команд U-16 між ДЮФК «Ніка-05» та ФК «Львів». Та навіть якщо комітет залишить результат матчу – 2:0 в силі, в команди ДЮФК «Ніка-05» надій на збереження прописки серед кращих дитячо-юнацький команд України  майже немає.

Перед заключним туром «Ніка-05» в комплексному заліку відстає  на 10 очок від  ДЮФШ «Мункач». Навіть, якщо  в заключному турі всі чотири  команди переможуть чернівецьку «Буковину», це не гарантує збереження місця у вищій лізі, оскільки представнику Закарпаття в чотирьох матчах із  Володимир-Волинським «BIK-BRW»  достатньо здобути одну перемогу, що видається більш реальним.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.