Спорт Фото

Юні футболісти Франківщини розпочали боротьбу за медалі першості у матчах плей-офф

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В неділю, 5 червня, відбулися перші матчі плей-офф серед команд першої ліги Дитячо-юнацької ліги України за право розіграти медалі першості у фіналі чотирьох кращих команд сезону 2015/2016 років.

Через мить, у воротах ДЮФК «Поділля», «побуває» п'ятий забитий м'яч
Через мить, у воротах ДЮФК «Поділля», «побуває» п’ятий забитий м’яч

Як відомо, дві команди СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17) та (U-15) стали переможцями у 4 групі першості, випередивши своїх найближчих опонентів, відповідно на 3 та 8 залікових пункти. Ці звитяги юних іванофранківців дозволили їм, після річної перерви, повернутися до когорти найсильніших футбольних дитячо-юнацьких команд України у вищій лізі ДЮФЛ.

На МЦС «РУХ» юні футболісти СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-15), у своєму першому матчі плей-офф приймали однолітків із ДЮФК «Поділля» Хмельницький.

Приємно відзначити, що підопічні Ігоря Мельничука, які були найрезультативнішою командою у свої групі (65 забитих м’ячі у воротах суперника у 18 матчах), відзначились результативністю й у звітному матчі.

Дубль Андрія Хоми та влучні удари Юрія Чорнія, Степана Волосянка й Олександра Сторожука фактично вирішили долю двох матчевого протистояння із однолітками із ДЮФК «Поділля». 5:1 – чудовий результат домашнього матчу, перед матчем відповіддю наступної неділі у Хмельницькому.

Андрій Хома – автор двох забитих м'ячів
Андрій Хома – автор двох забитих м’ячів

Команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17) свій перший матч плей-оффу проводила у Костополі із «Вересем-КОЛІФКС».

Нажаль, пропустивши на перших хвилинах зустрічі, вихованці Анатолія Редушка не змогли відігратись, програвши своєму супернику – 0:1. Мінімальна поразка на полі суперника залишає не погані шанси на остаточний результат двох матчевого протистояння. Юним футболістам СДЮСШОР «Прикарпаття» перемагати свого опонента, в недільному матчі із різницею забитих м’ячів – два і більше.

Сподіваємось, що їм це буде під силу, й по результативності вони не уступлять своїм молодшим, які минулої неділі відзначились результативною перемогою над своїм суперником.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.