Спорт Фото

Юні франківські футболісти зазнали поразок на Закарпатті, однак здобули очки на домашніх матчах

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулими вихідними, 24-25 вересня, відбувся черговий тур серед команд Дитячо-юнацької футбольної ліги України у вищій лізі, в якій приймають участь дві команди Івано-Франківська – СДЮСШОР «Прикарпаття» та ДЮФК «Ніка-05».

untitled

В суботу дві франківські команди проводили свої матчі на Закарпатті. СДЮСШОР  «Прикарпаття» в Ужгороді із СДЮСШОР, а ДЮФК «Ніка-05» в Мукачево із ДЮФШ ФК «Мункач».

На жаль, команди з Франківська виступили вкрай невдало, зазнавши чотирьох поразок. СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17)- 0:2 та  (U-16) -1:4, ДЮФК «Ніка-05» (U-15) – 0:2 та  (U-14) – 0:2.

untitled-2

Крім того у неділю, 25 веренся, на МЦС «Рух» зустрічались команди U-16 та U-14 СДЮСШОР «Прикарпаття» та СДЮСШОР із Ужгорода.

В першому матчі команда (U-16) впевнено розпочала гру, першою забивши такого важливого м΄яча у ворота суперника. Але на початку другого тайму вихованці Ігоря Мельничкуа свою перевагу втратили, пропустивши одразу три м΄ячі у свої ворота.

Приємно відзначити, що юні франківські футболісти все ж змогли проявити характер та врятувати одне залікове очко в цікавому матчі. Зігравши у нічию – 3:3. ( світлина – Андрій Хома мить тому зрівняв рахунок у матчі

Врешті команда СДЮСШОР «Прикарпаття» здобула свою першу перемогу в поточному чемпіонаті ДЮФЛ України, а до цього франківці вже здобули дві нічиї (1:1). Підопічні Ігоря Гогіля переграли однолітків із Ужгорода із рахунком 2:1.

Матч між ДЮФК «Ніка-05» та УФК «Карпати» Львів (U-17 та  U-15) відбудеться  19 жовтня на стадіоні в Ямниці.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.