Спорт

Юна прикарпатка  Аліна Філіпович стала чемпіонкою України з боротьби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
9-12 листопада в Києві в залі Олімпійського фахового коледжу ім. Івана Піддубного пройшов чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 2005-2007 років народження.

Збірну команду Івано-Франківської області представляли на ньому більше одного десятка спортсменів, які в особистому заліку вибороли сім медалей. Зароблені ними та іншими прикарпатськими борцями залікові очки дозволили команді нашої області за підсумками загальнокомандних змагань посісти почесне перше місце й отримати від організаторів чемпіонату України кубок за таке високе спортивне досягнення, інформує «Нафтохімік-Калуш».

Серед вихованців калуської школи вільної боротьби чемпіонкою України з вільної боротьби стала майстриня спорту України Аліна Філіпович. Ця дівчина, яка займається в заслуженого тренера України, директора ДЮСШ «Сокіл» Миколи Пукіша та представляє ШВСМ міста Івано-Франківська, посіла перше місце у ваговій категорії до 57 кг, впевнено перемігши у фінальній сутичці за «золото» Марію Мізюрко з Київської області.

Ще дві медалі чемпіонату України з вільної боротьби здобули юнаки Юліан Стрипко («бронзу» у ваговій категорії до 65 кг) і Сергій Михайлишин («срібло» у ваговій категорії до 71 кг). Обидва калуські борці є вихованцями заслуженого тренера України Юрія Кірілова.

Варто відзначити, що організатори чемпіонату України нагородили всіх переможців і призерів не лише медалями й грамотами, а й грошовими сертифікатами в розмірі 4 тис. грн за зайняте перше місце та 3 і 2 тис. грн за зайняте відповідно друге і третє місця.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.