Спорт Фото

Юна франківчанка виграла тенісний турнір “Stanislaw cup” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Впродовж п’яти днів першої декади вересня, на кортах ДЮСШ “Олімп”, тривали запеклі змагальні баталії тенісистів України. Представники двадяцяти двох команд виборювали звання чемпіонів у турнірі I категорії Всеукраїнського масштабу.

cup3

60 учасників конкурували у трьох вікових групах, пише Департамент молодіжної політики та спорту.

cup2

Вже стало доброю традицією захоплюватися перемогами маленьких франківців. Так, у віковій групі до 10-ти років на перше місце п’єдесталу піднялася Євгенія Зеленська з тенісного клубу “Alias”. Неля Соловей друга (ДЮСШ “Олімп”), а Софія Дячук (Коломия) – третя. Окрім цього перемога у парі також за франківчанками. Женя з Олександрою Ковальчук перші. Серед хлопців першим став Данило Сільчук (Надвірна), Ігор Соловей (ДЮСШ “Олімп”) – другий, третій – Денис Матіяш (Коломия). В парі перемогли Соловей та Кальян (Івано-Франківськ), а Параскевов і Кабин (TC “Alias”) другі.

cup1

Такі результати вселяють надію вболівальникам тенісу Івано-Франківска, адже це хороші результати перед фіналом Першості України, яка відбудеться у Києві (19-25.09.2016), й куди відібралися Євгенія Зеленська, Олександра Ковальчук, Лука Параскевов, Андрій Кабин. Після регіональної першості у Рівному до них долучилися Павло Боднарчук, Дмитро Втерковський, Устина Шкутяк і Вікторія Ларіна.

cup4
У змаганнях хлопців до 14 років “Stanislaw Cup” домінували лідери Всеукраїнського рейтингу Федерації тенісу України. Переміг Ілля Сарафин з Коломиї, другий Зіновій Нагірняк з Чернівців, третій – Назар Мамотюк (Рівне). Серед дівчат першою стала Ярослава Глібчук (Тячів), яка нещодавно з успіхом відіграла серію турнірів TE у Словаччині. Друга Анастасія Верешко з Луцька, третя – представниця Херсону Руслана Коваленко.

cup
У турнірі до 16 років виграла франківчанка Діана Ходан, Яна Заремба з Хмельницького друга, а Ангеліна Дячук з Коломиї зійшла на третю сходинку п’єдесталу пошани. Приємно, що Анастасія Боднарук з Івано-Франківська (TC “Alias”) принесла рейтингові бали в скарбничку Івано-Франківської області виборовши перемогу в парі з Яною Зарембою.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.