Спорт

Як вибрати якісний чоловічий спортивний костюм

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Необхідний вид одягу

У гардеробі кожного чоловіка повинен бути одяг для занять спортом. Це можуть бути вироби для:

  • прогулянок;
  • пробіжок;
  • виїзду на природу;
  • відвідування спортивного залу.

Практично для кожного випадку бажано придбати окремий вид спортивного одягу, з урахуванням особливостей використання. При цьому чоловічому спортивному костюму потрібно приділити особливу увагу, оскільки мода на sport-style не менш примхлива, ніж на будь-який інший чоловічий чи жіночий одяг.

Правила вибору

Чоловічий спортивний костюм мусить відповідати наступним вимогам.

  1. Штани не повинні сковувати рухів.
  2. Велике значення має склад тканини, з якої шиють чоловічі спортивні костюми. Вона має пропускати повітря, поглинати вологу, підтримувати оптимальну температуру тіла (не перегріваючи і не охолоджуючи його). Відомі бренди використовують велюрові, болоньєві моделі, але оптимальним варіантом вважаються вироби, склад яких включає 98% бавовни та 2% еластану. Такі костюми не вицвітають, не розтягуються і прослужать досить довго.
  3. Якість пошиття. Зверніть увагу на шви, вони повинні бути рівними, без ниток, що стирчать.
  4. Розмір. Фахівці рекомендують купувати чоловічі спортивні костюми чітко за розміром, в іншому випадку вони викликатимуть дискомфорт.
  5. Сезонність. Купуючи вироби, врахуйте, що для літа вони мають бути пошиті з більш легких тканин, а для зими — з більш щільних, з утеплювачами.
  6. Модель. У продажу представлено широкий вибір моделей.

Вибирайте спортивний костюм з урахуванням різних випадків

Якщо ви купуєте в «Freever» костюм для занять в спортзалі, тоді зупиніть свій вибір на найпростішому варіанті — футболка і штани з трикотажної тканини. Існують спеціальні моделі, особливість яких полягає в тому, що вони мають мінімум елементів (немає шнурків, кишень і т. д.). При цьому штани мусять бути достатньо довгими і не дуже широкими. Тканина повинна бути гігроскопічною і дихаючою, в ідеалі — це бавовна та невелика кількість еластану.

Теплий спортивний костюм необхідний для тих, хто часто вирушає на прогулянку на природу, займається зимовими видами спорту. Вибирайте одяг з легкої, але теплої тканини із ефектом теплозбереження та мембранним утеплювачем.

Нині чоловічі спортивні костюми виготовляють не тільки з урахуванням якості, комфорту, тепла, практичності та зручності. Виробники намагаються наділити свою продукцію стильним дизайном, тому в продажу представлено широкий асортимент моделей для молоді, середнього та старшого віку. Вони відрізняються між собою фасоном, наявністю додаткових аксесуарів, кроєм, колірними комбінаціями, тканинами і т. д., тому проблем з вибором у вас не виникне.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.