Спорт

Як підібрати жіночий велосипед

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Для занять спортом та приємного проведення часу

Катання на велосипеді дозволяє не тільки приємно провести час, але і завжди залишатися в гарній спортивній формі. Нині даний вид спорту дуже популярний, тому спортивні магазини пропонують все більше нових моделей. А для того щоб кататися було комфортно, важливо правильно підібрати велосипед. Як правило, підбираються вони за кількома параметрами, передусім за зростом і вагою людини. Крім того, необхідно враховувати місця катання, серед яких:

  • асфальтовані доріжки;
  • ліс;
  • ґрунтова дорога;
  • гірська місцевість та ін.

Якщо ви шукаєте жіночий велосипед або плануєте купити дитячий велосипед, завітайте в інтернет-магазин velotrade.com.ua, де представлено чимало моделей цього популярного виду транспорту.

Види жіночих велосипедів

  1. Жіночі гірські велосипеди майже нічим не відрізняються від своїх чоловічих аналогів. Вони оснащені легкими міцними рамами і переднім амортизатором, а також мають широкі ударостійкі колеса з потужним протектором на покришках. Такі велосипеди чудово підійдуть як для активної їзди по пересіченій або лісовій місцевості, так і для спокійного катання і приємних сімейних велопрогулянок по рівних дорогах. Рама жіночого гірського велосипеда часто буває трохи занижена для більш комфортної посадки.
  2. Жіночі двопідвіси — це гірські велосипеди з двома амортизаторами: переднім і заднім. Така система дозволяє максимально поглинати вібрацію від тряски під час катання і пом’якшувати удари при подоланні дрібних перешкод на шляху (бордюри, каміння, вибоїни і т. д.). Жіночі двопідвіси професійного рівня підходять для екстремального катання в горах або тривалих складних велопоходів. На двопідвісах початкового і аматорського рівня можна відчути додатковий комфорт при їзді по міських вулицях і парках.
  3. Жіночі шосейні велосипеди розраховані на великі швидкості та рівний асфальт. Вони дуже легкі, стрімкі й гранично аеродинамічні. Дані моделі відрізняються тонкими колесами з гладкими покришками, витонченою рамою і загнутим вниз кермом для спортивної посадки. Циклокросові жіночі велосипеди є підвидом шосейних і розраховані на катання по змішаній місцевості.
  4. Комфортні жіночі велосипеди призначені для шанувальниць спокійної їзди та велосипедного релаксу. Вони не пристосовані до значних спортивних навантажень, зате забезпечують пряму і рівну посадку, зручне управління та високу безпеку їзди. Комфортні велосипеди для жінок часто відрізняються широким м’яким сідлом, великим високим кермом, низькою рамою, яскравим жіночним дизайном і корисними аксесуарами, серед яких:
  • підніжка;
  • багажник;
  • кошик на кермі й т. д.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.