Спорт

Як підібрати кеди гарної якості

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Жіночі кеди мають попит і популярність не тільки серед молодих представниць прекрасної статі. Старші жінки не менше вибирають саме це взуття. Кеди жіночі давно перестали бути лише спортивними. Що тільки не вигадують виробники різних брендів: кеди сіточкою, з квітковими матеріалами, стразами та іншим принтом, є навіть моделі з танкеткою та підборами. Таке взуття завжди міцне та зручне. Вона допомагає створити неповторність свого стилю в одязі. У взуттєвих бутіках та інтернет-магазинах пропонується величезна кількість моделей цього взуття. Головне підійти до питання вибору кедів ґрунтовно, інакше це може закінчитися плачевно. Комфорт та підтримка ніг у здоровому стані вимагає витратити час на підбір взуття гарної якості, озброївшись заздалегідь необхідними знаннями.

Як вибрати кеди, які вам ідеально підійдуть?

  • Для того щоб купити жіночі кеди в одному з магазинів: https://vittorossi.ua/ua/shop/zhenskie_modeli/obuv/kedy/ і не помилитися, варто відзначити, що вони повинні бути зручними з того моменту, як ви їх надягли. Багато моделей кед не піддаються розношування. Вибирайте необхідний розмір ретельно. Відправлятися за покупкою найкраще по обіді або ввечері. Ступня ноги розпухає від навантажень і стає трохи більшою.
  • У більшості людей розміри однієї та іншої ноги відмінні, тому міряйте взуття парою.
  • Приміряти таке взуття слід не сидячи, а стоячи. Задник повинен щільно обхоплювати п’яту, а пальці ніг повинні вільно згинатися та розгинатися. Нозі має бути зручно, не надто тісно та не надто вільно.Також пальці не повинні упиратися в носок взуття.
  • Взуття потрібно приміряти та пройтися в ньому. Якщо вам зручно, сміливо можна придбати цю модель.

За якими критеріями вибирати кеди?

Зовнішній вигляд взуття.

  • Бічна частина та шкарпетка повинні бути ущільнені міцним матеріалом. Він необхідний для забезпечення захисту пальців ніг та стоп. Такі нашивки повинні складатися з щільнішої структури, ніж основний матеріал взуттєвого виробу.
  • Високий рівень жорсткості підошви забезпечить захист від травм стопи. Для визначення підошви, яка вважається гарною, необхідно спробувати зігнути її. Якщо вона сильно згинається, це може загрожувати травмами при активному відпочинку і спортивними заняттями. Слід звернути увагу на наявність малюнків на звороті взуття. Носити кеди з рівною нижньою частиною неприпустимо.
  • Сам матеріал, з якого кеди виготовлені, не такий важливий.Головне, щоб догляд за взуттям не призвів до того, що взуття стало на розмір менше або деформувалося. На жаль, заздалегідь про це важко.
  • Устілка – чимало важливої деталі. Вона має зніматися. Це створить зручність у гігієнічному догляді за шкірою ніг та у догляді за взуттям.

Якість кедів

За зовнішнім виглядом можна визначити, чи якісно пришита або приклеєна підошва до основного матеріалу взуття. Важливо, щоб підошва та інші деталі взуття були прострочені рівно і акуратно (нитки, що стирчать в різні боки, вказують на погану якість кедів). Так само акуратно повинні бути приклеєні всі деталі. Якщо на стику між матеріалом та підошвою видніється клей, модель недовговічна. Про підробку говорить і криво приклеєний товарний знак.

Ціна виробу

Кеди гарного виготовлення не можуть коштувати надто дешево. Скупий платить двічі, тож краще підібрати модель середньої вартості.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.