Світ Спорт Фото

Вперше франківські регбісти представлятимуть Україну на Всесвітніх юнацьких спортивних іграх в Австрії (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 16 по 19 червня відбудуться дванадцяті Всесвітні юнацькі спортивні ігри (UWG), які щорічно за підтримки ЮНЕСКО проходять у австрійському місті Клагенфурті. Вперше серед учасників спортивних ігор будуть і представники Івано-Франківська.

UWG-1+

До програми ігор входять десять видів спорту: гандбол, теніс, волейбол, баскетбол, спортивне орієнтування, футбол, регбі, хокей на траві, легка атлетика і плавання.

Цьогорічний юнацький спортивний форум стане рекордним за кількістю учасників змагань – більше восьми тисяч спортсменів представлятимуть понад сорок країн з усіх континентів.

UWG-2+

У турнірі з регбі-7 виступлять вихованці Івано-Франківської ДЮСШ №2. Вони протягом трьох днів боротимуться за нагороди у трьох вікових групах U-12, U-14 і U-16 разом із ровесниками з Австрії, Німеччини, Словенії, Чехії, Великобританії, США, Угорщини, Литви.

UWG-3+

Урочиста церемонія відкриття ХІІ Всесвітніх юнацьких спортвних ігор розпочнеться о 20.00 17 червня на головному стадіоні Клагенфурта, який приймав ігри чемпіонату Європи з футболу у 2008 році.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.