Спорт

Волейболісти з Галича стали кращими на Франківщині

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулих вихідних в Івано-Франківську пройшов третій за ліком Кубок області з волейболу серед чоловічих команд, повідомляє Спорт іф

IMG_7611

На майданчику Муніципального центру дозвілля зійшлись чотири кращі команди цьогорічного розіграшу. Інтриги в розіграш цього престижного трофею додавало те, що всі команди приблизно рівні за складом виконавців та за стилем гри.

Першою півфінальною парою стали волейболісти з Коломийщини та Галича. В середині четвертого сету “Станіславів-Володар” лідирував вже з семи очковою перевагою 16:9, і всі питання про переможця були практично зняті. Галицьким волейболістам залишилось спокійно довести сет, та й сам матч до переможного рахунку 25:18, і, 3-1 в загальному підсумку.

В другій півфінальній парі путівку у фінал розіграли між собою УМГ “Прикарпаттрансгаз” та ВК “Залуччя”. Залуччани впевнено перемогли 25:15.

Родзинкою всього фінального етапу Кубка області з волейболу стала фінальна гра між ВК “Залуччя” та командою “Станіславів-Володар”. Для визначення володаря Кубка командам знадобилось також чотири сети. Перемогли Галичани – в підсумку 19:25.

Вперше в своїй історії волейболісти команди “Станіславів-Володар” здобули Кубок Івано-Франківської області з волейболу. А ось команда зі Снятинщини вже вдруге поспіль програє його.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.