Світ Спорт Фото

Відома франківська спортсменка позмагалася за звання King Of Kings у Молдові (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Днями в Молдові, у Кишиневі, відбулися змагання КОК 48 (King Of Kings Word GP), в якому взяла участь і відома франківська спортсменка, калушанка Людмила Пилипчак.

30 вересня всім присутнім в залі довелося не раз здригнутися, адже всі хвилювалися за своїх улюблених спортсменів. Вболівальники на власні очі змогли побачити шоу, яке вже завоювало серця багатьох любителів єдиноборств, повідомляє FEA. Турнір розпочався з чотирьох поєдинків андеркарт.

До теми: Людмила Пилипчак з Калуша перемогла на міжнародному турнірі у Китаї (ФОТО)

І саме четвертий бій, третьої заключної частини, був першим жіночим боєм. В ньому і спробувала свої сили калушанка Людмила Пилипчак.

До теми: “На першому ж тренуванні мені розбили носа”, – чемпіонка і поліціянтка Людмила Пилипчак

Категорія до 51 кг і на рингу з’являються представниці прекрасної статі. Есма Хашасс з Голландії та Людмила Пилипчак з України.

До теми: Людина тижня. Людмила Пилипчак

Бій починається на рівних, голландка намагається пресувати українку. Однак калушанка не з боязкого десятка і вона дає гідну відповідь.

Другий і третій раунди завершуються із мінімальним розривом, тому рішенням судді перемагає Хашас. Але після бою з українкою вона сильно кульгає, нога у неї відбита.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.