Спорт Фото

Ветерани АТО та ФК «Прикарпаття» підтримали реабілітаційний центр для атовців грою

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
27 грудня в Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі Івано-Франківська ветерани АТО та футбольного клубу «Прикарпаття» провели товариський матч.

Громадська організація «Обласна спілка учасників АТО» та Центр допомоги учасникам АТО в Івано-Франківській області присвятили захід підтримці реабілітаційного центру для атовців та їх родин «Нові крила».

Перед початком матчу ветерани АТО та футболісти клубу «Прикарпаття» привітали дітей загиблих на Сході бійців. Також вони подарували дітям святкові подарунки від Миколая.

Матч відбувався за правилами гри у футзал. А фінальна сирена зафіксувала нічийний результат за підсумками основного часу – 11:11. Тоді обидві команди пробивали серію післяматчевих пенальті, де також не виявили переможця.

«Головне для нас сьогодні було приділити увагу дітям наших побратимів, які не повернулись із зони бойових дій, із АТО, – каже голова ОСУТО Андрій Долик. – Приємно, що на нашу пропозицію провести таку символічну зустріч зголосились ветерани футбольного клубу «Прикарпаття». Сподіваємось, що такі зустрічі продовжаться й надалі».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.