Спорт

Вакансія: у Франківську шукають керівника для фан-шопу «Урагану»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Франківський народний футбольний клуб «Ураган» оголосив вакансію керівника для свого фірмового магазину, що на Грушевського. Але тут потрібен не просто директор крамниці. Шукають людину, яка, крім роботи, любить футбол, пише Репортер.

Вакансія: у Франківську шукають керівника для фан-шопу «Урагану» 1

FanShop – це магазин для футболістів і футзалістів від дітей до дорослих, від аматорів до професіоналів, – йдеться у повідомленні про вакансію. – Це унікальний заклад з власною концепцією та тематикою під назвою «Лігво драконів». Це місце зустрічі активних фанів зі своїми кумирами. А також – це футбольний одяг, взуття, приладдя для гри в футбол та футзал від щоденних дрібних потреб до здійснення футбольних мрій.

Вакансія: у Франківську шукають керівника для фан-шопу «Урагану» 2

За інформацією керівництва «Урагану», тут шукають людину, яка любить футбол, а ще краще – займається футболом професійно. Крім того, майбутній директор магазину має прагнути позитивно впливати на суспільство, а не просто добре робити свою роботу. Треба вміти викликати у покупців позитивні емоції – «дивувати, захоплювати й, можливо, навіть закохувати у продукт». Також потрібно мати успішний досвід виведення магазину на прибутковий рівень.

Вакансія: у Франківську шукають керівника для фан-шопу «Урагану» 3

Необхідні знання:

  • принципів роздрібної торгівлі,
  • специфіки футбольного\футзального екіпірування та приладдя,
  • основ мерчандайзингу,
  • фінансового обліку, ТМЦ, контролю та звітності,
  • управління колективом,
  • налагодження співпраці з постачальниками й замовниками.

Разом ми популяризуватимемо культуру спорту в Івано-Франківську і покажемо, що нашому краю є чим пишатись у футболі! – йдеться також в описі вакансії. – Ви з нами? То надсилайте резюме – [email protected]

Читайте: “Ураган” зіграє у Лізі чемпіонів УЄФА наприкінці жовтня – є календар матчів

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.