Спорт

В Івано-Франківську стартував масштабний дитячий турнір (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську стартував VI традиційний міжнародний дитячий футбольний турнір пам’яті заслуженого тренера Петра Савчука. Урочисте відкриття відбулося на стадіоні «Наука».

У  турнірі беруть участь  44 команди, які представляють дев’ять областей України, а також  дитячі команди  із  Польщі та Молдови.

Останніми роками турнір Петра Савчука став не лише традиційним, але й наймасовішим на Прикарпатті. Якщо в перших змаганнях взяли участь 24 команди, то в других – 48, потім 36, а в четвертому турнірі кількість була рекордною – 58. Минулого року, як і цьогоріч – 44 команди.

За п’ять років призерами турніру ставали 19 команд з  Івано-Франківська, Києва, Львова, Чернівців, Тернополя, Луцька, Закарпаття, Житомира, Стрия, Бурштина,  Долини, Городенки, Брошнева-Осади,  Калуша, Винників та  Нового Роздолу.

Турнір триватиме три дні – на стадіонах “Рух”, “Наука” та “Гірка”. Нагородження переможців, призерів, лауреатів та урочисте закриття турніру заплановане на неділю, 4 червня, о 13-00 на стадіоні «Наука».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.