Спорт

В Івано-Франківську розпочався чемпіонат області з вільної боротьби серед юніорів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Сьогодні, 19 березня, розпочався чемпіонат області з вільної боротьби серед юніорів.
IMG_1164[1]

Змагання проходять як між хлопцями, так і між дівчатами, а за їх результатами будуть відібрані представники області на  чемпіонат України, який відбудеться 27-30 квітня в Івано-Франківську, повідомили в прес-службі ОДА.

Виступаючи перед молодими спортсменами, перший заступник голови ОДА Сергій Басараб подякував їм за щоденну працю, прагнення до розвитку та самовдосконалення.

«Висловлюю велику подяку тренерам, які в такий скрутний для України час при проблемах з фінансуванням продовжують виховувати молодих людей, що є гордістю нашої держави. Серед учасників – призери світових та європейських чемпіонатів, багатьох міжнародних та всеукраїнських турнірів. Ви є одними з найсильніших в державі. Бажаю вам справедливих перемог і, найголовніше, вберегтися від травм», – звернувся до учасників змагань Сергій Басараб.

За словами начальника управління молоді і спорту ОДА Ростислава Микитюка, у турнірі беруть участь близько ста юних спортсменів у різних категоріях. Вони представляють усі спортивні школи області.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.