Спорт

В Івано-Франківську презентували змагання з сили удару

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 4 квітня, відбулась прес-конференція та презентація нового для Івано-Франківська, виду спорту, що визначає атлетів з найсильнішим ударом, повідомляє прес-служба МВК.

1459772986_dsc_0107_novyy-razmer

Турнір відбудеться 15 квітня в спортивному залі «Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру» на вулиці Симоненка, 13. Чоловіки віком від 16 років змагатимуться вагових категоріях до 70 кг, до 90 кг та 90+ кг. Процедура зважування учасників розпочнеться о 16:00, а змагання  – о 17:00.

Змагання є особистими, відтак учасники виборюватимуть першість з сили удару у наступних видах: удар рукою класичним стилем, удар рукою вільним стилем і удар ногою. Цікаво, що удари повинні наноситися по спеціальному силоміру, який об’єктивно вимірює силу удару в абсолютній величині кілограм-сила. Варто додати, що змагання в Івано-Франківську будуть відкритими, тобто учасниками можуть стати як професійні спортсмени, так і пересічні франківчани. Участь у змаганнях є абсолютно безкоштовною.

На прес-конференції були присутні Віталій Матешко – директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Роман Гуц – президент федерації ударного спорту України, Сервін Сулейманов – учасник літніх Олімпійських ігор (Сідней, Австралія), Андріан Петрущак – керівник бійцівського клубу «Альянс», Тренер з мікс-файту, греплінгу, тайського боксу та Ігор Уруський – керівник Відкритого чемпіонату Івано-Франківська із сили удару.

«Це новий для Івано-Франківська вид спорту. Ми сподіваємось, що 15 квітня до участі зголосяться чимало спортсменів, у яких виникне бажання спробувати власні сили тут» – зазначив Віталій Матешко.

Організаторами змагань є Федерації ударного спорту України, Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, міський центр «Спорт для всіх», генеральний партнер змагань – спортивний клуб «Альянс», партнери: театр кіно «Люм’єр», ТОВ «Аріон».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.