Спорт Фото

В Івано-Франківську почався п’ятий шкільний чемпіонат міста з регбі-5 (Фото)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Після того, як у грудні минулого року  регбі-5 вперше було введено до програми  спартакіади  шкіл Івано-Франківська , у другому півріччі навчального року розпочався пятий чемпіонат міста серед школярів 2004 р.н. і молодших ( допускаються дівчата 2003 р.н.). Змагання організувала обласна федерацією регбі за підтримки управління освіти та науки і департаменту молодіжної політики міськради.

19

Цього сезону вперше у чемпіонаті на старт вийшли 12 команд із 10 шкіл міста. Змагання пройдуть у два етапи: на першому команди зіграють у двох групах по шість команд, розподілених за рейтингом останніх змагань, на другому – у півфінальних і фінальних іграх визначиться переможець та призери чемпіонату Івано-Франківська. Нагородою для найкращих гравців змагання стане участь у традиційному міжнародному турнірі з регбі-5, що відбудеться 23-24 квітня у Лодзі (Польща).

21

У першому турі вже підтвердили свій рівень команди шкіл № 19 і № 25, які з однаковим рахунком 15:0 перемогли школу № 12 та другу команду ЗШ № 19. Приємно здивували команди Вовчинецької  школи, сформованої переважно з дівчат, і команда-дебютант чемпіонатів з Католицької школи, які вибороли перемоги над командами школярів ЗШ № 2 і ЗШ № 26. У рівній боротьбі пройшла гра між школами № 6 ( ще одним дебютантом) і ЗШ № 17.  У підсумку – перша нічия 5:5. Свої перші переможні очки у турнірну таблицю записала друга команда ЗШ № 25.

Другий тур чемпіонату відбудеться вже у березні.

22

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.