Спорт Фото

В Івано-Франківська на Пасічній завершують масштабне спортивне будівництво (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Менше ніж за місяць в Івано-Франківську у мікрорайоні Пасічна, поблизу “німецького” озера з’явиться невеликий спортивний комплекс. Орієнтовна дата здачі в експлуатацію об’єкта – 25 жовтня цього року, повідомляє прес-служба НФК “Ураган”.

pasichna206

У липні цього року “Ураган” розпочав будівництво спортивних майданчиків. Торік івано-франківський клуб отримав цю земельну ділянку в оренду на п’ять років, а цьогоріч вже закипіла робота по реалізації задуманого.

pasichna205

Нагадаємо, що перший етап будівництва завершиться зведенням двох майданчиків із штучним покриттям та одного – із піщаним. Терміном здачі спортивних споруд визначено 25 жовтня, день, коли НФК “Ураган” святкуватиме 13-річчя.

pasichna204

На разі ведеться активна робота по підготовці об’єкта до введення в експлуатацію. На території працює важка техніка, яка готує поверхні майданчиків для фінального вирівнювання. Завершальний етап роботи ознаменується вистеленням якісного штучного покриття із Голландії. Окрім того, триває процес облаштування супутніх приміщень, які будуть містити роздягальні, душові та санвузли.

pasichna203

Інтенсивно проводиться робота по облаштуванню освітлення майданчиків та покращенню вуличного освітлення на прилеглих площах. До логічного завершення добігає й спорудження огорожі. А фінальною крапкою стане встановлення трибун для глядачів, облаштування прилеглої до споруд території та паркінгу.
Майданчики використовуватимуться не тільки “ураганівцями”, при наявності вільних годин вони здаватимуться в оренду усім бажаючим займатися ігровими видами спорту.

pasichna202

pasichna201

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.