Спорт Фото

В Городенці вшанували ветеранів футболу та відкрили новий сезон

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Городенці, на головному стадіоні району – «Колос», 20 серпня відбулось урочисте відкриття нового футбольного сезону.

Перед початком першого домашнього матчу місцевої команди «Колос Городенківщини» із ФК «Галич» всі присутні вшанували ветеранів команди Городенки, які в різні роки були учасниками обласних змагань та брали учать в чемпіонаті України серед аматорських колективів.

Нагадаємо, що вперше футбольну команду в Городенці створили 1924 р. і назвали її «Пробій». Хоча в наступних роках назва команди змінювалась неодноразово, але вона завжди залишалась в авангарді прикарпатського футболу.

В роки незалежності головна команда Городенки двічі ставала чемпіоном Івано-Франківської області в 1998/1999 та 2001 роках, а у 1996 р. стала переможцем у розіграші Кубку області.

В урочистостях з нагоди вшанування ветеранів місцевого футболу взяли участь керівництво району, депутати обласної ради та єдиний уродженець Городенківщини, який залучався до виступів національної збірної команди України – Ігор Ошипко.

Також перед початком центрального матчу 2 туру чемпіонату Івано-Франківської області відбулось нагородження команди «Колос Городенківщини» срібними нагородами, які команда виборола минулого сезону.

Центральний матч другого туру обласних перегонів проходив за складних погодніх умов, оскільки на електронному табло, перед початком матчу висвітлило +32 °.

В першому таймі команди не змогли порадувати глядачів забитими м’ячами, проте вони виправилися у другому таймі. Два м’ячі забиті нападником Романом Барчуком принесли не тільки перемогу галичанам з рахунком – 2:0, але й певну реабілітацію за матч минулого сезону. Адже тоді галичани програли команді Городенки на власному полі із рахунком – 3:5 та втратили одну із нагород минулорічного чемпіонату.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.