Спорт Фото

В Городенці відкрили спортивний майданчик

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У рамках проекту  «Добре там де ти живеш» у міському  парку Городенки відкрили спортивний  майданчик, повідомляють в Городенківській РДА.  Ініціаторами стали ГО “Українська Галицька Асамблея”,  ГО «Молодіжний Клуб», МК «ТУР» та   громада Городенки.

У рамках відкриття майданчика активістами МК «ТУР» та Лігою аматорського та фахового дартсу було проведено ряд спортивно розважальних заходів. А саме, відбувся аматорський турнір із дартсу, змагання із підтягувань та відтискань на брусах. У дартсі перемогу здобув, підтвердивши свій титул, чемпіон попереднього аматорського турніру, Іван Вережак. У підтягуванні серед аматорів кращим став Степан Никифорук із Ясенева-Пільного. На брусах першість здобув Вітя Пірник м. Городенка. Присутніх дивували майстерністю на турниках та брусах два городенківські воркаутери, Діка Олег та Пірник Вітя, які задали досить високу планку для всіх присутніх.

Молодь та всі бажаючі, мали можливість позмагатись у волейболі, бадмінтоні, помірятись у влучності в дартсі, зіграти у інтелектуально-розвиваючу гру «Криївка». Вправніші підтягуватись, на брусах. Малеча із радістю лазила по «Шведській стінці», один із елементів встановленого майданчика.

майданчик2_новый размер майданчик3_новый размер майданчик4_новый размер майданчик6_новый размер майданчик8_новый размер майданчик10_новый размер

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.