Спорт

«Ураган» знову переміг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У центральному матчі третього туру Екстра-ліги «Ураган» вдома переграв харківський «Локомотив» – 3:2. Таким чином франківці взяли реванш за дві «сухі» поразки минулого сезону.


Фото Мирослава Бурого

В дебюті гри обидві команди обмінялися гострими моментами, але м’яч у ворота не потрапив. Та скоро гравці «Локомотиву» збили Сержао у їхній штрафній, і сам постраждалий чітко реалізував пенальті – 1:0.

На 10 хвилині харків’яни двічі в одній атаці сфолили на Карліньосі, однак Цвєлих з десятиметрового пробив поруч зі стійкою. У відповідь «Локомотив» скористався відомим футбольним правилом, коли Кісельов обіграв двох захисників і низом пробив у дальній кут – 1:1.

Втім, уже через три хвилини Біро Жаде розрізаючим пасом знайшов Сержао, котрий ефектно, одним дотиком, переправив м’яч у ворота гостей – 2:1. До перерви «ураганівці» отримали ще дві нагоди покарати гостей за чергові фоли, однак знову не зуміли їх реалізувати: удар Біро Жаде парирував воротар, а Сержао запустив «гармату» над перекладиною.

Початок другої половини став багатообіцяючим для вболівальників, адже вони стали свідками двох забитих м’ячів. Спочатку харків’янин Федорченко виявився першим на добиванні та зрівняв рахунок – 2:2. Та вже скоро Біро Жаде був найспритнішим у штрафному майданчику «Локомотива» – 3:2.

У подальшому моментів було багато в обох команд, інтрига тривала до останніх секунд, але рахунок не змінився.

Суботня перемога «Урагану» стала чудовим подарунком до дня народження начальника команди Сергія Кривенького, а також і для Сержао – йому в неділю виповнилось 32 роки. До свого другого поспіль «дубля» бразилець додав приз кращому гравцю матчу за версією Екстра-ліги.

Також нагадаємо, що цей матч був благодійним. Зібрані майже 11 тисяч гривень передали на лікування чотирирічного іванофранківця Тарасика Грабчука.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.