Спорт

“Ураган” зіграє у Франківську з луганським “ЛТК”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 20 вересня, у рамках 3 туру Екстра-ліги івано-франківський «Ураган» прийме луганський «ЛТК», пише sport.if.ua.

Команди дуже по-різному стартували в поточному розіграші чемпіонату. Івано-франківський клуб невдало зіграв у першому турі, поступившись хмельницькому «Спортлідеру+» з рахунком 1:4. Зате вже у другому поєдинку підопічні Івана Скіцка змогли реабілітуватись за ту невдачу, впевнено перемігши на виїзді «СумДУ» 1:6.

Що стосується луганського клубу, то він поки що не втрачав очок, вигравши обидва матчі з однаковим рахунком 2:1. У стартовій зустрічі Екстра-ліги підопічні Романа Ковальчика виявились сильнішими за криворізький «Приват», а в другому турі – за львівську «Енергію».

Між собою «Ураган» і «ЛТК» зустрічались 38 разів, і статистика цілком на боці франківського клубу: 22 перемоги, 6 нічиїх і 10 поразок. Однак цього разу в протистояння команд втручаються додаткові фактори: «Ураган» зазнав кардинальної перебудови і омолодження складу, а «ЛТК» утратив можливість проводити матчі чемпіонату в рідному місті.

Варто сказати, що «ЛТК» має також дуже молодий склад, що робить завтрашній матч протистоянням двох наймолодших команд Екстра-ліги.

Луганський клуб намагатиметься здобути третю перемогу поспіль, щоб і надалі утримувати лідерство в турнірній таблиці. У свою чергу підопічні Івана Скіцка, які ще не перемагали перед рідними трибунами, докладуть усіх зусиль, щоб виправити цей недолік.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ЛТК» (Луганськ)

20.09.2014, 14:00

м. Івано-Франківськ, Коледж фізичного виховання

Арбітри матчу: М. Чубінський (Київ), А. Лютий (Львів)

Трансляція: http://uragan.if.ua

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.