Спорт

«Ураган» запрошує на Фінал чотирьох

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Менш ніж за два тижні вперше в Івано-Франківську відбудеться футзальна подія всеукраїнського рангу — Фінал чотирьох Кубка України.

В обласному центрі Прикарпаття гратимуть найсильніші команди України: івано-франківський «Ураган», львівська «Енергія», харківський «Локомотив» і київська «Титан-Зоря». За два дні відбудуться дві півфінальні гри та фінал.

На півфінал Кубка України діє абонементна програма. Вболівальники зможуть придбати перепустку на два матчі зі знижкою 10%. Пропозиція діятиме до 31 травня, проте квитки на кожен матч окремо реалізовувати не будуть.

Вхід для пенсіонерів (при пред’явленні пенсійного посвідчення) та дітей віком до 14 років надалі залишається безкоштовним — з вільними місцями на верхніх ярусах арени.

Власники абонементів матимуть право відвідати два матчі півфіналу за наявності картки вболівальника сезону 2011-2012. На фінал ці перепустки будуть недійсними. Але власники карток матимуть першочергове право забронювати або викупити квиток на своє місце (згідно з абонементом), повідомивши про це за елект­ронною адресою [email protected] або за телефоном 52-30-72.

Замовити квитки можна за телефоном 55-23-17 або звернутися безпосередньо в офіс НФК «Ураган» за адресою: вул. Чорновола, 7, оф. 214 (готель «Станіславів»).

Розклад матчів Фіналу чотирьох в Івано-Франківську:

Субота, 2 червня, півфінали
14:00 Локомотив — Титан-Зоря
17:00 Ураган — Енергія
Неділя, 3 червня
17:00 Фінал Кубка України

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.