Спорт

“Ураган” запрошує франківців на відкритий кубок з пляжного футболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Нещодавно НФК “Ураган” анонсував про створення команди з пляжного футболу, яка вже розпочала свої перші тренування на піщаному полі спорткомплексу клубної Академії. Відтак, на початку літа “ураганівці” будуть готові прийняти й інші команди області – Івано-Франківськ хоче спробувати себе у новому амплуа та провести дебютний Кубок з пляжного футболу.

пляжний футбол, НФК Ураган, Франківськ, спорт

До теми. Франківський “Ураган” провів перші тренування з пляжного футболу (ФОТО, ВІДЕО)

“Головну ціль, яку ми переслідуємо наразі, – це познайомити іванофранківців із новим для нашого міста видом спорту, – каже виконавчий директор клубу Олег Ковальський. – Не виключаємо й можливість виявити здібних спортсменів, які в майбутньому можуть бути залучені до команди “Ураган-ПНУ” .

Змагання відбудуться на піщаному майданчику спортивного комплексу академії НФК “Ураган” , що на вулиці Пасічній, 55. Формат проведення турніру визначатиметься в залежності від кількості команд-учасниць.

Заявки на участь у відкритому кубку з пляжного футболу приймаються до 31 травня. Контактна особа – Юрій Костишин. Детальніша інформація за телефоном: (050) 646-76-73.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.