Спорт

«Ураган» взяв Суперкубок!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 30 серпня, в Івано-Франківську відбулася гра за Суперкубок України з футзалу 2011 року. У матчі-відкритті нового сезону зустрічалися дві найсильніші команди – чемпіон України НФК «Ураган» та володар Кубка України львівська СК «Енергія».

Ці два клуби завершили минулий сезон, вони ж розпочали новий. І як у фіналі плей-офф, іванофранківці знову здолали львів’ян.

Перший тайм пройшов за переваги господарів. «Ураган» вийшов вперед вже на п’ятій хвилині, коли Валентин Цвєлих забив низом зі штрафного. Через сім хвилин львів’яни, теж зі стандарту, зрівняли рахунок – пас зі штрафного вдало замкнув Максим Павленко. Під завісу тайму господарі змогли забити м’яч «у роздягальню», лік забитим м’ячам у новому сезоні відкрив улюбленець трибун Сержао – 2:1.

У другому таймі «Енергія» вийшла вперед. Спершу Ільдар Макаєв на 26 хвилині зрівняв рахунок, а за три хвилини до кінця за свою нову команду забив екс-ураганівець Сергій Чепорнюк. Але, щоб перемогти, гостям треба було ще протриматися три хвилини. У футзалі це дуже багато, і «Ураган» за цей час переломив хід зустрічі.

Сергій Гупаленко перевів команду на гру з п’ятим польовим і після прострілу Цвєлих Павленко зрізав м’яч у свої ворота – 3:3. А за 55 секунд до сирени «Ураган» забив четвертий м’яч, коли практично усією командою налетів на ворота суперника і Біро Жаде точно пробив під перекладину. Гра була зроблена, гості так і не змогли оговтатись після такого нокауту.

Таким чином, після першого у своїй історії чемпіонства «Ураган» виборов перший для себе Суперкубок. Варто зазначити, що з шести матчів за Суперкубок у п’ятьох чемпіон був сильнішим за володаря національного Кубка.

Тепер перед підопічними Сергія Гупаленка – новий сезон у новоствореній Асоціації футзальних клубів Екстра-ліги. До слова, серед гостей на суперкубковий матч до Івано-Франківська завітав президент Екстра-ліги Степан Мельничук. За його словами, Україна стала свідком захоп­люючого та видовищного матчу. А щодо нового сезону у новому форматі, то він розповів, що нині Екстра-ліга працює над багатьма напрямками розвитку вітчизняного футзалу – від спортивної до маркетингової його складових. Тож найближчі роки обіцяють багато цікавих позитивних змін.

Для «Урагану» новий чемпіонат розпочнеться домашнім матчем проти «Кардиналу-Рівне» 10 вересня о 16:00. Детальний календар матчів нашої команди «Репортер» опублікує у наступному номері.

Вітаємо народний футбольний клуб «Ураган» з першим трофеєм нового сезону – Суперкубком України 2011 року!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.