Спорт

«Ураган» вийшов з відпустки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На новий сезон перед івано-франківським «Ураганом» стоїть завдання потрапити до четвірки кращих команд Європи, тобто до вирішального раунду Кубка УЄФА – «Фіналу чотирьох».

Днями «Ураган» довідався імена суперників, яких треба буде подолати на шляху до найвищих вершин у Кубку УЄФА. За результатами жеребкування, що відбулося у швейцарському Ньйонi, наш чемпіон потрапив одразу до основного раунду змагань. Разом із ним у шостій групі гратимуть сербський «Економац» та ізраїльський «Бен Гурiон». Четвертим стане один із переможців групи G попереднього раунду – кіпрська «Омонiя», вірменський «Еребунi», французький «Спортинг» чи албанський «Флямуртарi».

Тим часом «Ураган» вийшов з відпустки. Уже третій рік поспіль чемпіони України починають підготовку до сезону в курортному містечку Кароліно-Бугаз, що на Одещині. Франківці тренуються там від 6 липня. Збір присвячений фізич­ній підготовці.

На чорноморському узбережжі наша команда пробуде до 24 липня, після чого повернеться до Франківська. Як заявив голов­ний тренер «Урагану» Сергій Гупаленко, на черзі підсилення ще трьома бразильцями. Вони прибудуть до табору команди 25 липня. Нових латиноамериканців клубу допоміг знайти Біро Жаде, який вже став одним із тренерів «Урагану», хоч і далі продовжуватиме виступати як гравець.

«Йому поставили завдання знайти добротних хлопців, – зазначив Сергій Гупаленко. – Він подивився на можливості трьох своїх земляків, i за його рекомендацією вони потрапили до Івано-Франківська».

В кінці липня чемпіон України вирушить до Польщі. Другий збір також уже традиційно пройде у місті Бєльско-Бяла. З 11 по 14 серпня тут відбудеться товариський турнір «Кубок Бескидів» (торік «Ураган» посів у ньому третє місце).

Останні тижні літнього міжсезоння «ураганівці» проведуть вдома. Вже є попередня домовленість про кілька товариських матчів у Москві з командами російської Суперліги. Новий чемпіонат України з футзалу стартує 3 вересня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.