Спорт

«Ураган» вийшов на друге місце

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Лише минулого року івано-франківському «Урагану» вдалося вперше у своїй історії переграти «Єнакієвець». Цими вихідними гості з Єнакієвого знову приїхали до Івано-Франківська. Видається, тепер «Ураган» сповна помстився за минулі кривди. Підсумковий рахунок зустрічі – 7:1 прогнозувати не міг ніхто. Мало того, саме «Єнакієвець» забив першим. Гол на рахунку Валерія Замятіна. Та радість була недовгою. Вже за хвилину рахунок зрівняв Петро Шотурма. І почалося. Перший тайм завершився з розгромним рахунком 4:1. Забивали Валентин Цвєлих, Роман Ярий, Сергій Чепорнюк.

У другому таймі господарі продовжили шматувати «Єнакієвець». На 27 хвилині дубль оформив Чепорнюк, 34 хвилина – дубль на рахунку Цвєлих. Дублем відзначився і Шотурма, закотивши м’яч у ворота на останній хвилині матчу.

Після цієї перемоги «Ураган» вийшов на друге місце у чемпіо-наті. Наступний матч команда проведе на виїзді, з харківським «Монолітом». Домашній матч у рамках Вищої ліги відбудеться 31 жовтня проти іншої харківської команди «Локомотив».

Інші результати туру: Кардинал-Рівне – Шахтар 3:2, ПФС – Моноліт 1:4, ТВД – ЛТК 2:1.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.